7

Komentari (7)

Mele
Real ima Sevilju, bice gusto svakako. ako Atletico izgubi, ili nerijeseno cak, onda mogu isti broj bodova mati na kraju.
Mele
Simeone zna da mora bod osvojiti tu, to mu titulu vjerovatno donosi. Sa pobjedom, Barsa preuzima sve konce u svoje ruke do kraja. Malo su se opustili na rostilju kod Messija, ali mislim da ce Atletico izdrzati ovo. osvojiti bar bod. Suarez ce biti motivisan kao nikada do sada..
BaboBih
Sa pobijedom Barca ne preuzima ništa u svoje ruke jer je onda sve u rukama Reala u tom slucaju.. Barca je iza Reala na tabeli a u slucaju da bude X, Real preuzima vrh sa pobijedom i opet ima sve u rukama
Śmeker007
Upravo tako drug, direktne duele je REAL 3/4 dobio hahaha Ovo jedino njegov "wannabe scenario" Hashahahah
amex
I Real također ima teške mečeve.. Sve u svemu, bit će zanimljivo!
nikobolji
A sta je sa Pjanicem
Zoilomas
Nek i on osjeti klupu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.