6

Komentari (6)

felix__27
Oni su mozda najbolji ali najvece uživanje je bilo tebe gledati.. Ti si bio madžionićar na terenu! Driblinzi,ples hvala ti što si igrao i bilo je uživanje gledati te. Ti si igrao najljepši fudbal ikad!
realno_govoreci
Nisam pratio Pelea i Maradonu jer sam mladja generacija.Messia pratim od kada se pojavio i smatram da je jedan od najboljih ikada ali realno kada se pogledaju snimci Maradone i Pelea sta su radili,izgledalo je još bolje nego kod Messia. Ne znam,stvar je okusa.Najbolji svih vremena nikada nece niko biti jer uvijek ce bolji doci ali da su bili najbolji svog vremena sigurno jesu kao sto je Messi ovog vremena.
ubnt
Kako možeš reci da je najveći ikada ako nisi pratio Pelea i Maradonu ? Možeš reci da je najbolji od kada ti pratiš fudbal , ali i to je diskutabilno .
Panjevi7
Maradona Pele i Ronaldo,bravo majstore,po ovom se vidi da nemaš dlake na jeziku,i da nisi interešdžija! Ovu trojku treba da odabere svako ko imalo ima znanja o fudbalu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.