Ronaldinho: Firmino može biti bolji od Ozila i Inieste

Legendarni Brazilac respektuje sunarodnjaka

Ronaldinho: Firmino može biti bolji od Ozila i Inieste

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho smatra da njegov sunarodnjak Roberto Firmino ima potencijal da uskoro postane jedan od najboljih veznih igrača na svijetu.

Bivši veznjak Barcelone je javno pohvalio fudbalera Liverpoola, za kojeg je rekao da bi jednoga dana mogao biti poput Ozila i Inieste, pa čak i bolji od njih.

"Nikada nisam dovodio u pitanje da li će Firmino biti dobar u Liverpoolu. On ima potencijal da bude dobar poput Ozila i Inieste, a ne bih se iznenadio ni da bude bolji od njih", rekao je Ronaldinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazilski fudbaler je prošlog ljeta u Liverpool stigao iz Hoffenheima, a klub sa Anfielda ga je platio čak 28,7 miliona funti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi