Ronaldinho iznenada doputovao u susjedstvo
Virtuoz u kopačkama je najslavnije dane karijere imao tokom boravka u Barseloni, tačnije u razdoblju od 2003. do 2008. godine (Foto: EPA)

Zna se i razog

Ronaldinho iznenada doputovao u susjedstvo

Svojevremeno najbolji nogometaš svijeta Ronaldo de Assis Moreira, poznatiji kao Ronaldinho, doputovao je u susjedstvo.

Virtuoz u kopačkama koji je nekada 'žario i palio' u dresu Barcelone iznenađujuće je doputovao u srbijansku prijestolnicu, tačnije u Beograd, a mediji s one strane Drine pišu kako je razlog saradnja s kompanijom Mozzart.

U Beograd je Ronaldinho stigao u društvu brojnih tjelohranitelja, a iako je na aerodromu nasmijan i dobro raspoložen pozirao velikom broju fotografa, izjave ipak nije želio davati.

Koliko će legendarni Brazilac ostati u Beogradu i da li će možda posjetiti i druge zemlje regije, nije poznato.

Ronaldinho je nogometu dao mnoge predivne momente, novu notu, onu zbog koje su mu se klanjali mnogi poštovali i uvažavali ga. Uz Barcelonu je, podsjetimo, igrao još za Paris Saint-Germain, Gremio, Milan, Flamengo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi