Ronaldinho je pravio neviđene muke čelnicima PSG-a

Dolazio na treninge jednom sedmično

Ronaldinho je pravio neviđene muke čelnicima PSG-a

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, legendarni Ronaldinho, imao je burno vrijeme na početku evropske karijere.

Ronaldinho je 2001. godine iz Gremia stigao u PSG te se u Francuskoj zadržao dvije godine prije nego što je prešao u Barcelonu. 

Njegov tadašnji saigrač iz PSG-a Jerome Leroy otkrio je zanimljive detalje iz prošlosti. Naime, Ronaldinho je u PSG-u trenirao samo jednom sedmično, a razlog su bili česti izlasci u noćne klubove.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ronaldinho nije trenirao niti jedan dan u sedmici, a onda bi došao samo u petak, pred subotnji meč. Mislim da je pokušavao pratiti stope njegovog zemljaka Romaria, koji je također izlazio svaku noć, ali nije bio toliko uspješan. Igrači sa tako veliko talentom kao Ronaldinho, mislim da su pomalo ludi", rekao je Leroy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi