Ronaldinho novi igrač Fluminensea

Potpisao ugovor sa brazilskim klubom

Ronaldinho novi igrač Fluminensea

Adnan Beganović

Nekada najbolji svjetski fudbaler, Ronaldinho, pronašao je novi klub.

Nakon mnogo špekulacija o nastavku njegove karijere Ronaldinho se konačno skrasio i to u Brazilu gdje je potpisao ugovor sa Fluminenseom.

Prema pisanju brazilskih medija Ronaldinho će u novom klubu godišnje zarađivati 2.5 miliona eura, a imat će i određeni postotak od prodaje dresova.

Ronaldinho se u proteklim danima povezivao s brojnim klubovima, a kao njegov novi klub najviše se spominjao Antalyaspor, za koji je nedavno potpisao Samuel Eto'o.

Podsjetimo, posljednji Ronaldinhov klub bio je Querétaro, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Gremio, PSG, Barcelonu, Milan, Flamengo i Atletico Mineiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.