Ronaldinho otkrio najboljeg štopera protiv kojeg je igrao

Kada on to kaže, onda morate biti ponosni

Ronaldinho otkrio najboljeg štopera protiv kojeg je igrao

Najveća privilegija mnogih ljubitelja fudbala koji su pratili ovaj sport prije desetak godina je ta da su gledali magiju u nogama neponovljivog Ronaldinha.

Nije bilo štopera koji ga je u to vrijeme mogao zaustaviti, a mnogi su ostali osramoćeni nakon susreta sa ovim majstorom.

Ipak, Ronaldinho je uspio izdvojiti najboljeg štopera protiv kojeg je ikada igrao, a to je Paulo Maldini.

"Najteži protivnik protiv kojeg sam ikada igrao je Paulo Maldini. On je sjajno fizički spreman. Nemoguće je da ne budete impresionirani nakon svega što je učinio u karijeri", rekao je Ronaldinho.

On je također dodao da je najveći heroj njegove mladosti Ronaldo de Lima te je poručio da je Ronaldo svojevremeno bio čak i bolji fudbaler od njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti