Ronaldinho ponovo bez poziva

Selektor Brazila objavio spisak

Ronaldinho ponovo bez poziva

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila izostavio je sa spiska Karioka nekoliko velikih i zvučnih imena za predstojeće prijateljske oglede.

Tako je poziv ponovo zaobišao Ronaldinha, a brazilski reprezentativni dres neće obući ni Luis Fabiano, Maicon, Lucio, Felipe Melo i Diego.

Spisak reprezentacije Brazila:

Golmani: Victor (Gremio), Jefferson (Botafogo), Neto (Atletico Paranaense).

Odbrana: Daniel Alves (Barcelona), Mariano (Fluminense), Alex (Chelsea), Thiago Silva (Milan), David Luiz (Benfica), Andre Santos (Fenerbahçe), Adriano (Barcelona).

Veza: Wesley (Werder), Sandro (Tottenham), Ramires (Chelsea), Philippe Coutinho (Inter), Lucas (Liverpool), Giuliano (Internacional), Elias (Corinthians), Carlos Eduardo (Rubin Kazan).

Napadači: Robinho (Milan), Alexandre Pato (Milan), Nilmar (Villarreal), Andre (Dinamo Kijev).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.