Ronaldinhov brat potvrdio: Gotovo je, završio je karijeru

Iako se to moglo naslutiti

Ronaldinhov brat potvrdio: Gotovo je, završio je karijeru

Legendarni Brazilac Ronaldinho definitivno je završio karijeru, potvrdio je njegov brat Asis. 

Ronaldinho je bez kluba od 2015. godine kada je kratko nastupio za ekipu Fluminensea, a od tada se često spominjalo da bi mogao dobiti novi angažman.

Ipak, od toga se na kraju ništa nije dogodilo i već odavno je bilo jasno da je Ronaldinho završio karijeru, ali sada je stigla i potvrda.

"Završio je, kraj je", potvrdio je Asis.

Ronaldinho je tokom karijere promijenio nekoliko klubova, a ljubiteljima fudbala će vječno ostati u pamćenju iz vremena kada je najveće čarolije iz svog asortimana 'prosipao' na stadionu Cam Nou.

Pred njegovim trikovima obrukana su najveća imena svjetskog fudbala, a osim Barcelone igrao je između ostalog za PSG i Milan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti