Ronaldo čini čuda: Dionice Juventusa dostigle rekordnu vrijednost

Novi rekord na berzi

Ronaldo čini čuda: Dionice Juventusa dostigle rekordnu vrijednost

Vrijednost dionica Juventusa je počela drastično rasti od kada je u klub iz Torina ovog ljeta stigao Cristiano Ronaldo.

Osim što je ogromno pojačanje za ekipu Stare dame, Ronaldo je pojačao i marketinšku snagu Juventusa, pa je logično i da vrijednost dionica Juvea vrtoglavo raste od njegovog dolaska.

Dionice Juventusa su danas dostigle novu rekordnu vrijednost. Naime, vrijednost dionica Stare dame je od jučer narasla za 3.55%, pa sada iznnosi 1.343 eura.

Ronaldov dolazak je tako omogućio da cijena dionica Juventusa pređe do sada rekordnu od 1.3247 eura, koliko su dionice Stare dame vrijedila u januaru davne 2002. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dionice Juventusa su na početku juna vrijedile 0.6190 eura, pa je jasno koliko je transfer Ronalda iz Real Madrida u Juve ovog ljeta uticao na rast njihove vrijednosti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulwyf
Znaci kratka pozicija na Real Madrid
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi