Ronaldo digao prašinu: Ako misle da vrijedim 100 miliona, onda me ne vole

Portugalac se oglasio

Ronaldo digao prašinu: Ako misle da vrijedim 100 miliona, onda me ne vole

Portugalski fudbaler i zvanično najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo dodatno je digao prašinu u svjetskoj javnosti nakon što je za španske medije prokomentarisao mogući transfer u Juventus.

Podsjetimo, nakon što je Portugal ispao sa Mundijala, ekspresno je u javnost plasirana vijest da Juventus u svoje redove dovodi Cristiana Ronalda. Da ovo nije baš samo puka špekulacija potvrđuju i kasnije vijesti kako je Ronaldo počeo tražiti kuću u Torinu te kako je navodno njegov agent Jorge Mendes stigao na pregovore sa čelnicima Stare dame.

Navodno bi ekipa iz Torina za najboljeg igrača planete trebala platiti 100 miliona eura, a to se očito ne sviđa Ronaldu koji je odlučio cijelu situaciju da prokomentariše jednom rečenicom.

"Ako moju vrijednost pocjenjuju na 100 miliona eura, onda to znači da me ne vole", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo je prvi put da portugalski as komentariše bilo šta vezano za ovaj transfer, a vidjet ćemo da li će se nastaviti oglašavati i narednih dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi