Ronaldo i Mundijali - nestvarni podaci!

Ako ima onih koji su sumnjali...

Ronaldo i Mundijali - nestvarni podaci!

Portugal i Španija su večeras priredili pravi fudbalski spektakl u Sočiju, a duel ove dvije reprezentacije završen je rezultatom 3:3.

U glavnoj ulozi je bio, naravno, sjajni Portugalac Cristiano Ronaldo, koji u Rusiji igra svoj četvrti Mundijal.

Ronaldo je protiv Španije pružio još jednu maestralnu partiju i upisao hat-trick začinivši isti spektakularnim slobodnjakom za konačnih 3:3 u posljednjim minutama meča.

Sve sumnje oko svojih predstava u reprezentativnom dresu je Cristiano Ronaldo davno opovrgnuo, ali njegova statistika sa velikih takmičenja, pogotovo nakon večerašnjem meča, izgleda nestvarno.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Cristiano Ronaldo je večeras postao prvi igrač koji je postigao barem jedan gol na osam uzastopnih velikih turnira (SP i EP), četvrti igrač koji je tresao protivničke mreže na četiri Mundijala i najstariji igrač koji je upisao hat-trick na Svjetskom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi