Ronaldo: Igrao sam sa Figom, Zidanom... ali za njim ostaje žal

Legendarni Brazilac otkrio

Ronaldo: Igrao sam sa Figom, Zidanom... ali za njim ostaje žal

Legendarni Brazilac i vjerovatno najbolji napadač svih vremena Ronaldo otkrio je u razgovoru za Gazzetta dello Sport da i dan danas žali što nikada nije igrao sa Francescom Tottijem.

Iako je Ronaldo tokom karijere svlačionicu dijelio sa igračima poput Davida Beckhama, Luisa Figa, Zinedina Zidana, Ronaldinha ili Baggija, ipak je tužan što nikada nije igrao sa Tottijem. Podsjetimo, i legendarni fudbaler Rome je nedavno rekao da žali što nikada nije igrao sa Ronaldom.

"Igrao sam sa (Robertom) Baggijom, (Zinedine) Zidanom, (Davidom) Beckhamom, Ronaldinhom...o, da, volio bih i Tottija staviti na ovu listu. Dijelim njegovu tugu što nikada nije igrao sa mnom. Sigurno da bi se mnogo zabavili", rekao je Ronaldo.

Brazilac se u razgovoru za Gazzetta dello Sport između ostalog osvrnuo i na napadača Intera Maura Icardija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Siguran sam da je Icardi sretan u Interu, baš kao što sam bio ja uprkos tome što sam imao brojne probleme sa povredama i oproštaj nije bio onakav kakav sam htio. Ne znam mnogo kakva je situacija na transfer tržištu, ali sam siguran da Icardija žele mnogi timovi. Odlazak u Real Madrid je san za svakog igrača, a ne znam da li je i za njega", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi