5

Komentari (5)

Novak Profilćić
plaćeš pićko, plaćeš ...
Who am i
Podpuno je zasluzeno dobio crveni karton a i disciplinska komisija bi ga trebala kazniti maksimalnom kaznom da ga malo prizemlji previsoko leti, sta on misli ko je on sve sto je do sada i sada postigao nije sam zasluzan zasluzni su njegovi suigraci vecinskim dijelom to cesto zaboravi aa nebi trebo samo iz tog razloga maksimalna kazna
adis_D11
Šta ti znas papak jedan ti se našao kritikovat jednog Ronalda.”šta on misli da je....”šta ti mislis da si,šuti i čitaj o najboljem sto je ikad kročio na zeleni teren.Cijeli svjet prica o njemu a ne o tebi I ti se nadjes njega kritikovat parazitu jedan.
MirzaBarucic
Dobio si crveni, izadji k'o muskarac sa terena. UEFA komisija ce donijeti odluku hoces li dobiti suspenziju ili ne. Zasto pizdis k'o curica u p.m. Fakat ne mogu da shvatim ovakvo ponasanje.
MirzaBarucic
Usput, na videu se vidi da je igraca uhvatio za glavu/kosu, a to nije smio. Da li je bio faul prije toga? Ne vjerujem, mislim da Ronaldo nije gurnuo odbrambenog igraca. Ali pusti sudiju da to rijesi. Sta ga ti imas hvatati za kosu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.