"Ronaldo je nakon tog skoka trebao dobiti žuti karton!"

Zanimljiva izjava predsjednika Sampdorije

"Ronaldo je nakon tog skoka trebao dobiti žuti karton!"

E. Škorić

Prvi čovjek Sampdorije Massimo Ferrero govorio je o porazu od Juventusa i nebeskom skoku Cristiana Ronalda kod drugog gola Stare dame.

Juve je u Đenovi slavio s 2:1 protiv Sampe, a meč je obilježio 72 centimetra veliki odraz Portugalca, koji je glavom zabio za pobjedu svoje momčadi.

"Moram reći da je Ronaldo nakon tog skoka morao dobiti karton. Bilo je to kao da polijeće avion. Cristiano je pobijedio u utakmici, ali moji momci su se dobro branili", kazao je u šali Ferrero.

Nedavno je Sampdoria imenovala Claudija Ranierija za trenera, ali čini se da će joj trebati još stvari kako bi ostala u ligi.

"Moramo da odvojimo neko vrijeme kako bismo shvatili šta nam treba, ali ako u januaru trebamo pojačanja, onda ćemo ih i dovesti. Ranieri je car, on je važan čovjek koji je unio spokoj u tim. On nadoknađuje neke stvari".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Imao je poruku na kraju za bolesnog trenera Bologne Sinišu Mihajlovića.

"Može izgubiti utakmicu s Bolognom ili timovima koje trenira, ali pobijedio je u igri života. Siniša, volim te", poručio je Ferrero.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

E.Car
Fin čiko. Sretno ti
4 2
Malilav22
Neki dan citam 69cm danas 72 cm za koju godinu bice 5 metara da je skocio
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi