Ronaldo je potezom protiv Torina ušutkao mnoge!

Često mu se prigovara

Ronaldo je potezom protiv Torina ušutkao mnoge!

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je već godinama za mnoge najbolji fudbaler svijeta, međutim ima i onih koji traže "dlaku u jajetu" sjajnom Portugalcu. 

Ronaldu se često spočitava da je sebičan, da ne slavi golove sa saigračima, da uglavnom juri indvidiaulnu statistiku, međutim protiv Torina stigao demant.

Poslije furiozne kontre iskusni ofanzivac je bio u dobroj situaciji da sam završi akciju i pokuša zabit, ali se odlučio za suprotno.

Sačekao je Juana Cuadrada, na vrijeme mu dodao loptu, a Kolumbijac se brzim driblingom namjesto na desnu nogu u rutinski pogodio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KemalMalovcic
I nakon dodavanja mase rukama da mu je vrati ?? jos uz to "radovanje" u njegovom stilu kad neko drugi zabije gol. Koji si ti delegat "novinaru"
9 1
trzac
Ne kontam. Imao 2 igraca ispred sebe, dodao, i nesto time dokazao?
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi