10

Komentari (10)

Goran3
Ovaj Capelo vazda lose prica o Ronaldu lik nebitan kad Ronaldo da dva gola ne cujem ga nesto mozes Ronalda ne volit svako moze imati losu utakmicu ali Ronaldo je Ronaldo
struja
Dovoljno je sto je bio pokriven i na oku,nema gola nevalja.Ko je igrao fudbal zna o cemu pisem.
zak84
Glupi portali... Covjek stvorio prostore za dybalu I chiesa
nono
Zadnji trzajiza njega! Več je odveo svoj klub u teški deficit! živ čovjek mrtav k...c !!!!!
burazengija
Jest garant,da nije njega Juventus ne bi imao poziciju koju ima.Covjek dao pola golova sto je postigao Juventus.Sinoc nije igrao nesto posebno ali nije ni imao nekih lopti realno,koji debilizam muci se kad je visok ritam...
Armin29
dao bi neko valjda drugi iz penala
zak84
Cuvala Ga 2-3 igraca non stop. I tako stvorio prostor za chiesu I dybalu
burazengija
vidim daju iz penala golove redovno,sanchez profulao 7 penala a opucao 11 koliko vec neki dan podatak taj bio...covjek je gol masina koliko god godina imao.
douglasssy
Evo ne znam sta bih rekao, kazu kada je visok intenzitet, da se on muci. Koliko je vazno ljudima da gledaju sitnice, Ronaldo je opet sam kriv zbog toga, jer je doveo sebe na takav nivo, da je uvijek perfektan i ucinkovit. I opet ovi kriticari zaboravljaji da on ima 36 godina, te da je normalno da jednu losu utakmicu ima, s obzirom da i dalje zabija golove, sto je primarno i cilj na jednoj utakmici.
user1603952710
Ma trenirali bi vi da znate sta o fudbalu. Ovaj Capelo ostao u 90 tim, kao i vecina italijanskih trenera. Da su gledali utakmicu vidjeli bi zapravo da je Ronaldo odigrao fantasticnu utakmicu, uvijek dva, tri igraca na njemu, vise slobode Chiesi i Dybali, a na kraju krajeva pobjeda. Umrite od ljubomore, smece Milanovo, znamo da boli poraz na San Siru, ali zar niste vise navikli ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.