Odavno niko nije ignorisao Cristiana kao što je to napravio Bruno Fernandes
Foto - Screenshot

Uzalud je dizao ruke

Odavno niko nije ignorisao Cristiana kao što je to napravio Bruno Fernandes

Midhat Šljivak

Manchester United ponovo je razočarao navijače.

Crveni đavoli su jučer u 27. kolu Premiershipa na Old Traffordu remizirali s Watfordom (0:0) i izgubili su dva važna boda u borbi za Ligu prvaka.

Dosta dobrih šansi imao je United, a jedan od zicera propustio je Bruno Fernandes. To je poprilično iznerviralo Cristiana Ronalda koji je čekao loptu potpuno sam na drugoj strani.

Međutim, Bruno nije ni pomišljao da mu doda loptu. Odlučio je šutirati, a Ben Foster mu je skinuo udarac.

To je iznerviralo Ronalda. Pitao se zašto mu sunarodnjak nije dodao loptu koja bi vjerovatno na kraju završila u mreži.

Nezadovoljan realizacijom nakon utakmice bio je i menadžer Ralf Rangnick.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj posao kao trenera je da pomognem timu da napravi dovoljno šansi. Da smo imali samo dvije ili tri šanse protiv Watforda, zapitao bih se zašto. Ali, imali smo dovoljno prilika da pobijedimo. Moramo biti ubitačniji nakon gola. Kad promašite sve ovo, teško je pobijediti", rekao je Rangnick.

Manchester United je trenutno na četvrtom mjestu sa 47 osvojenih bodova, ali kako tim Ralfa Rangnicka često kiksa i plasman u Ligu prvaka bi mogao biti ugrožen.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
A daj, pravite dramu gdje je nema...pa ako iko ubacuje Ronaldu to je Bruno. Jedno vrijeme me nerviro Bruno zbog toga. Svaku loptu samo Ronaldu, dode Cavani otkrije se, Bruno dadne Ronaldu loptu i Ronaldo fuli logicno... prijacajte malo vise o tome kako Ronaldo od cistog situacije za gol fuli. Volim ga, fan mi je, ali vidim da mu je tesko u Unitedu. Njemu je bilo bolje da je ostao u Italiji, ali eto
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi