Pochettino odbija Manchester United, čeka poziv drugog kluba

Želi trenirati Kraljeve

Pochettino odbija Manchester United, čeka poziv drugog kluba

E. Škorić

Argentinski stručnjak Mauricio Pochettino na ljeto će promijeniti tim.

Pochettino je trenutno na klupi PSG-a, a sve su prilike da će ga na ljeto zamijeniti Zinedine Zidane, dok će on krenuti u nove avanture.

Za njega se zanima Manchester United, ali čini se da je njegova želja da se vrati u Španiju, gdje je od 2009. do 2012. predvodio Espanyol.

Real Madrid bi takođe mogao biti u potrazi za novim trenerom jer, prema pisanju medija, Kraljevi su spremni da se zahvale Carlu Ancelottiju na kraju sezone i da ponude posao Pochettinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu, Manchester United želi Pochettina, ali je Argentinac navodno odlučan da čeka poziv Reala i da na kraju preuzme trenutnog lidera španske La Lige.

U tom slučaju United bi se okrenuo dovođenju sjajnog Erica ten Haga iz Ajaxa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pogba69
Onda Ancelotti u United i mirna Bosna
2 0
user1645542825
Hoces u Real,super evo Real Valladollid traži trenera.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi