"Ronaldo me stalno ispituje o Kini, rekao sam mu da bi trebao doći"

Luiz Felipe Scolari otkrio

"Ronaldo me stalno ispituje o Kini, rekao sam mu da bi trebao doći"

Edmir Škorić

Bivši brazilski selektor Luiz Felipe Scolari otkrio je kako ga je Cristiano Ronaldo ispitivao o životu u Kini.

Ne možemo još zamisliti Ronalda u Kini, ali nije isključeno da Portugalac u dogledno vrijeme za nekoliko stotina miliona eura ode igrati izvan Evrope. Inače, ne bi tek tako istraživao kinesko područje i život u ovom dijelu svijeta.

Portugalski list "A Bola" nedavno je objavio kako su kineski multimilioneri pripremili astronomsku ponudu za Ronalda, a bivši trener Guangzhou Evergrandea priznaje da ga je Ronaldo ispitivao o Kini.

"Više me putao pitao kako izgleda život u Kini. Sve sam mu rekao. Također, moramo shvatiti da je Kina različita za igrače. Mada, po meni je najbolja Kina i svi bi trebali doći ovdje ako im se ukaže prilika", kazao je Scolari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Scolari je s Ronaldom radio u reprezentaciji Portugala, pa mu savjetuje da dođe u Kinu u završnici svoje igračke karijere. Vidjet ćemo koja je Ronaldova odluka, ali svakako bi bio pravi šok da se već ovog ljeta odluči za takav potez. Neka ga još makar koju godinu u Evropi...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije