2

Komentari (2)

owees
Respekt velikom Juventusu,ali Talijanska liga je ubijedljivo najlošija od liga 5 ice tako da Ronaldova u takvoj sredini treba po 3 gola da daje ali nece,nemoze jer je sebičan.
merim
Mozda bi vise davao golova da vise asistira.... Nema teze lige za posizanje golova od italijenske...90% treninga je postavljanje u odbrani...napad smatraju zavrsenim samom kupovinom dobrij napadaca i ofanzivnog veznog...osam od jedanest ide u napad samo ako je igrac kojeg cuva se vratio u odbranu itd...i previse zabija u kakav pakao za napadaca je dosao...jos krilni...portugalska pa engleka pa spanska...sve tehnika i napad odjednom u italiju i svi u odbranu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.