Ronaldova najveća mana opet došla do izražaja: Ukrao saigraču pogodak sa gol-linije!

Vođen instinktom

Ronaldova najveća mana opet došla do izražaja: Ukrao saigraču pogodak sa gol-linije!

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je protiv Dynamo Kieva zabio svoj 750. gol u karijeri. 

Nije ništa strano da je Ronaldo itekako gladan golova te u svakoj utakmici nastoji da se upiše u listu strijelaca.

U prošlosti je sjajni Portugalac "krao" pogotke saigračima, dok je lopta prelazila gol-liniju, a njegova posljednja žrtva bio je Alvaro Morata.

Kod drugog gola u pobjedi Juventusa (3:0), lopta je išla u gol, Ronaldo je mogao da je upisti, ali nije uspio izdržati pa je zatresao mrežu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vođen instinktom Ronaldo je rizikovao da mu i gol bude poništen i tako ošteti svom timu, međutim nakon pregledanja snimka VAR je pokazao da nije bio ofsajd.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Koji je ovo pakaš nalickani... Fuj!
1 8
Zagor
Pa sta je pogrijesio Ronaldo ovdje? Nije mi ni drag ni mrzak igrac, ali vecina bi igraca postupila ovako. Jednostavno desno od njega igrac natrcava i koliko god je sigurno da ce lopta uci bolje je potvrditi. Da nije niko oko njega bio onda ok.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi