5

Komentari (5)

vence
Pa, ko je gledao utakmicu vidio je da bi loptu stigao ovaj igrac..naravno prikazan je ugao koji to nece potvrditi, tj. koji ce potvrditi prepisovacinu ovog novinara. Svaki fudbaler iole pametan uradio bi isto..ako i iskljucos napadacki instokt i zelju za postizanjem gola
Presidente
tako je, a lopta je bila dijagonalna, svaki pravi igrac napada tu dijagonalu. Nije cudo sto je bih odron, ovdje jos nije stigla moderna igra. Causevic dnovinar.
Zagor
Pa sta je pogrijesio Ronaldo ovdje? Nije mi ni drag ni mrzak igrac, ali vecina bi igraca postupila ovako. Jednostavno desno od njega igrac natrcava i koliko god je sigurno da ce lopta uci bolje je potvrditi. Da nije niko oko njega bio onda ok.
Ecosport
Koji je ovo pakaš nalickani... Fuj!
Penderinos
Vidi se na moratinom licu koliko je oduševljen potezom Ronalda...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.