6

Komentari (6)

Sars33
Ma Mourinho ko Mourinho, bio debil osto debil... on umjesto normalne igrace da dovodi doveo lik Rashforda, Matica, Sancheza... sve sto je uradio u Unitedu je bio sami fus, lik u svojoj karijeri imo dobru sezonu samo.sa Realom, posrecili ga dobri igraci
NKZ1922
Rashford ti je jaro iz akademije i debitovao je kad je van Gaal bio trener. Vec je bio prvotimac kad je Mourinho preuzeo.
Sars33
@NKZ1922
A i et da je tako ja kad bi bio trener odma bi ga otjero
NKZ1922
Nisi upravu jarane, momak je znao prebaciti 20 golova po sezoni, kao i Martial. U zadnje vrijeme je uzasan.. OCAJAN. Klopp od Jote napravi igraca, a ovi nasi useru i ono dobro sto imaju.
Sars33
@NKZ1922
Vidi ovo, mozda jest imo dobru sezonu i jeste, ali sta on uradi? Dadne gol, jeste vazan gol, ali sta uradi ostatak utakmice, sta? Pratim ga, dobar je igrac, ali nema volje... Martial je jos gori, igra onako kako je raspolozen. Rashford ima fuseva neg iko u Unitedu, sta je imo sansi za gol i to cista sansa i on fuli. Znas jaro koliko sam se nerviro samo zbog njega?
Miskee
@Sars33 Glup si, blago receno..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti