11

Komentari (11)

Goldfinger
Problem je sto je Ronaldo puno fizicki jaci i spremniji od Messija. I normalno je da ce trajati duze. Ali ono sto je Messi radio dok je bio na vrhuncu ipak tesko da ce iko ikad moci ponoviti
Chico
adis_D11
Svi koji mislite da je Messi (lesi) bolji od Ronaldo popusite nam ***** obojici......hahahahahahahaha
user1620593935
Ronaldo odigrao dobro jednu utakmicu i odma se zaboravi ono od prije? Ronaldo ove sezone nije imao ni gol ni asistenciju u 16 utakmica u ligi. Od 11 golova čak je 8 dao u 3 utakmica protiv Totenhema, Arsenala i Newcastlea. Katastrofa. A ljudi krive za lose rezultate Uniteda sve osim njega, a bez njega bili drugi prosle sezone. Normalno da ce sada biti losi kada je Ronaldo igrac manje i nema nikakav ucinak u vise od pola utakmica ove sezone.
user1620593935
Nikada me nećete ubjediti da je Ronaldo dominirao u Italijanskog ligi. Frajer je došao u daleko najjači klub u Italiji koji je osvajao titulu 7x zaredom i u takvom timu nabija statistiku time što gotov jednu trećinu golova postiže sa penala (29 od 101). U takvom timu u prvoj sezoni bio tek cetvrti najbolji strijelac lige, u drugoj sezoni i on i Immobile zabili po 15 penala i tako nabili statistiku, tek u trecoj sezoni je bio najbolji strijelac lige iz razloga jer je imao duplo vise suteva na gol od Lukaka i opet je zabio samo 5 golova vise. Fanovi Ronalda, kada Messi bude imao duplo više šuteva od najboljeg strijelca u ligi i ako ne bude bio najbolji strijelac tek onda ćete ga moći prozivati. Ovako ce ostati zapisano da je Ronaldo sebicno stvorenje za koga mora igrati citav tim i koji mase prema suigracima cim mu ne dodaju loptu, a ja cu i dalje radije gledati Messija i one njegove nevjerovatne pasove prema Neymaru, Mbappeu, Hakimiju i ostalim. (Messi je najbolji asistent lige). Koliko je ovakvo Ronaldovo ponasanje dobro za ekipu najbolje se vidi po rezultatima Juventusa i Uniteda. Juventus se sa Ronaldom prošle sezone plasirao u ligu prvaka iz razloga jer je Napoli kiksao u zadnjem kolu protiv Verone. A sada ta ekipa bez Ronalda u zadnjih 25 kola ima najvise osvojenih bodova u Italiji. Juventus ako i ne osvoji titulu, to ce biti samo zbog onog slabog starta u prvih nekoliko kola. United bez njega izbaci PSG iz lige prvaka, prošle sezone bili drugi, a onda dolazi Ronaldo.
user1620593935
Rashford + Cavani + Greenwood + Martial su prosle sezone u svim takmičenjima postigli kombinovano 57 golova, a sada sa Ronaldom čitava ekipa Uniteda neće postići toliko golova. A Messi kada ode iz Barcelona, oni se bore za plasman u ligu prvaka, a sa njim su prošle sezone bili privremeno prvi 5 samo kola prije kraja sezone. Ronaldo koji je uništio United i Juventus za mene nikad neće biti najbolji igrač svih vremena.
user1620593935
Svaka cast Ronaldu sto je se tek sad izjednacio sa Messijem po broju hattrickova protiv Engleskih klubova iako je Messi protiv njih igrao samo u ligi prvaka dok je ronaldo 7 godina proveo u toj ligi ?? toliko o izjavi fergusona.
axel42
Gdje ćeš porediti Ronalda sa Messijem? Ronaldo je gol mašina koju svijet nije vidio ali Messi je za njega što se fudbala tiče profesor. Može mu predavati časove fudbala. Pustite te godine i silne golove, općenito što se fudbala tiče Ronaldo Messiju nemože kopačke obrisati.
DamirT
Nastavio resetati mreze,al tim zato duplo losiji nego proslu sezonu.Bez Ronalda prosle sezone 2,sad 6,7
Sars33
37 godina ima, za razliku od Messija... Ronaldo je u 34. godini osvojio ligu prvaka... plus, Ronaldo igra u najboljoj ligi svijeta, a i United bez njega bi bio jos gori
user1620593935
Sars , tako ste govorili i za Juventus prosle sezone pa je evo sada Juve bez njega daleko bolji. vidi po rezultatima Juventusa i Uniteda. Juventus se sa Ronaldom prošle sezone plasirao u ligu prvaka iz razloga jer je Napoli kiksao u zadnjem kolu protiv Verone. A sada ta ekipa bez Ronalda u zadnjih 25 kola ima najvise osvojenih bodova u Italiji. Juventus ako i ne osvoji titulu, to ce biti samo zbog onog slabog starta u prvih nekoliko kola.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.