6

Komentari (6)

user1648586005
Stavis jednostavno ekipu Brazila iz 2002 na jednu stranu i na drugu koga god zelis Messije, C.Ronalde, Mbapepe, Hallande budalestine... Vjerujem da onoj ekipi niko trofej ne bi mogao uzeti. Ljudi su se igrali nogometa, dok ovi danasnji roboti, manekeni , mamine maze sve po zapovjedi rade.
vence
Ovoj ekipi s ovakvom formacijom bi city petardu uvalio s pola snage
user1666374721
Misliš sad, pa vjerovatno bi, neki su mrtvi, neki u dubokoj starosti ili sa viškom kilograma, ali računajući da su svi na vrhuncu igračke karijere, bila bi to druga priča, ti vjerujem nisi ni jednog od njih doživio osim možda Messija
vence
Ne, nego mislim onda kada su bili u "naponu snage" i u najboljim igračkim danima..jer formacijski ne bi iznijeli utakmicu ovakav sastav..da ne pricamo kako bi popusili takticki i fizicki..jedino tehnicki bi mozda parirali ili bili bolji, a i to je upitno. A gledao nisam jedino Zica i Bekenbauera. Bez obzira sto smatram Buffona najboljim golmanom ikad kao i Maldinija, Cafua i Carlosa najboljim ikad na svojim pozicijama..ali nije to taj fudbal!
vence
Zaboravljate da se u taj neki vakat mnogo manje polagalo na taktiku i sve ostalo..sada 10 videoanaliza pred utakmicu. Zna odbrambeni igrac bolje od samog napadaca koji mu je slijedeci potez. Zaista mislis da je 99 neko tako pomno analizirao utakmice?
user1676560946
OBJEKTIVNO NAJBOLJI 11 IKADA, BRAVO PRAVI RONALDO NA IZBORU.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.