5

Komentari (5)

vence
Povrede koljena koje je on imao nemaju veze s mesarima..mnogo cesce se dese zbog preopterecenja, doskoka..naglih promijena pravca(sto mu bilo jedno od glavnih oruzja)..primjer Ibisevic..bsz kontakta, Baljic na zagrijavanju, Markizio gotovo sam..Ibrahimovic..i td..a da se u Italiji igra najcvrsci nogomet je istina..pogotovo u njegovo vrijeme. Lakse u Spaniji dati 40 golova nego u Italiji 25..ko ne prati..ne vjeruje :)
vence
Ama kralju ubili su Boga u Nedvedu 1000x..naravno da ga udaraju..udaraju i Ronalda i Mesija, zelim da kazem da takva povreda ne mora i u vecini slucajeva dolazi zbog ovih gore stvari koje sam naveo, a ne zbog direktnog kontakta i udarca.
Dtox
Po meni najbolji napadac svih vremena
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.