Navijač utrčao na teren, tražio dres od Ronalda, a onda je ostao razočaran reakcijom Portugalca

Zaštitari na kraju reagovali

Navijač utrčao na teren, tražio dres od Ronalda, a onda je ostao razočaran reakcijom Portugalca

H. Zilić

Manchester United je u trećem kolu Lige prvaka nakon velikog preokreta savladao Atalantu sa 3:2.

Tim iz Bergama vodio je sa 0:2, a onda je United preokrenuo meč u drugom poluvremenu, a pobjedonosni pogodak je psotigao Cristiano Ronaldo u 81. minuti meča.

Za Ronalda je to bio 124. gol u karijeri, a nakon meča znao je burno proslaviti trijumf, međutim desila se i scena nakon koje će sigurno izazvati lavinu komentara.

Naime, jedan od navijača Uniteda uspio je zaobići zaštitare i utrčati na teren kako bi došao do Ronalda.

Pomenuti navijač je stigao do Portugalca, uhvatio ga i zamolio da mu da dres, međutim Ronaldo je samo odmahnuo rukama, ljutito pogledao navijača i nastavio put prema svlačionici.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon toga, zaštitari su uhvatili navijača i izveli sa stadiona, a veliki trud se na kraju nije isplatio, obzirom da Ronaldo nije htio dati dres, a ni pozdraviti navijača.

Top Komentari

user1607499935
Umisljeno smece. Bitno da je dao gol, za ostalo ga nije briga
1 9
Klicko
To vam je ta penalty machine cr7,najjači penaldzija u historiji ove drevne igre
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi