Pokušali su poniziti pravog Ronalda, za nekoliko sekundi su dobili lekciju za cijeli život

Brazilac opet na terenu

Pokušali su poniziti pravog Ronalda, za nekoliko sekundi su dobili lekciju za cijeli život

Admin Čaušević
Teme:

"Pravi Ronaldo" kako mnogi zovu legendarno Nazarija da Limu Ronalda je još jednom pokazao da je pravi majstor s loptom u nogama. 

Svojevremeno najbolji igrač svijeta je zaigrao mali fudbal. Nemilosrdni ubica pred protivničkim golom sa 414 pogodaka u karijerri je još jednom pokazao kako je ubojit.

Brazilac ima evidentan višak kilograma, ali to mu nije smetalo da u ''pet na pet'' fudbalu pokaže kakav je majstor.

Tokom jedne utakmice rivali su pokušali ismijavati Ronalda i poniziti njegov tima, ali su na kraju samo završili nasamareni čuvenom "biciklicom".

U jednom napadu Ronaldo se našao u situaciji "jedan na dva", ali je svojim čuvenim driblinzima uspio nadmudriti protivnike.

Nakon što mu je golman prvi put izbio loptu, Brazilac je eksplozivnim driblingom prevario prvo igrača, a zatim loptu poslao u rašlje.

Video je ubrzo postao viralan, a mnogi su složni da nije bilo velikog broja povreda koljena da bi za Ronalda samo nebo bila granica.

Ronaldo je tokom karijere igrao za Milan, Inter, Real Madrid i Barcelonu te se smatra jednim igračem kojeg poštuju svi navijači navedenih klubova bez obzira što je igrao za ljute rivale.

Doživio je i teške tri povrede koljena, prvu u Interu kada je skoro tri sezone bio van terena, zatim mu se isto desilo u Interu i Milanu. Ubrzo su stigli i problemi s kilažom, a karijeru je završio sa 35 godina.

Top Komentari

C.Banks
Postoji pravi Ronaldo i derpe Ronaldo
1 2
karlhajncbrazzzo
Pravi i krivi Ronaldo? Šega, šala i pošalica.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi