3

Komentari (3)

RuthlessDyni
Gluposti i sad je bilo jako puno kvalitetnih igrača.
Adrian
Danas nema toliko dobrih igraca kao prije, sve je više umišljenih zvijezda, svaki kontakt padanje kao da su od stakla, ovi mladi igrači, prosječni ni blizu legendama kad su bili njihovih godina.
Realno01
Moj Ronaldo,samo ce se reci jedno. Kada se spomene ime Ronaldo svi ce pomisliti na Cristiana,najboljeg strijelca u historiji nogometa,najboljeg strijelca lige prvaka itd itd. Biti najbolji znaci isto i trajati a ti nisi,povrede i sve su doprinijele tome ali i Messia i Ronalda nisu stedili pa su tu gdje jesu.Realno je Messi na prvom mjestu ali je Cristiano iza njega pa onda ostali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.