Šokantno priznanje čuvenog Ronalda: "Liječim se već dvije i po godine"
Foto - EPA

Problemi koje niko nije vidio

Šokantno priznanje čuvenog Ronalda: "Liječim se već dvije i po godine"

M. Šljivak
Teme:

Jedan od najboljih napadača svih vremena, Brazilac Ronaldo (46), priznao je kako je imao ogromnih problema s depresijom.

Čuveni napadač već se određeno vrijeme liječi. Ide redovno na terapije koje mu itekako pomažu i legendarni Brazilac se osjeća mnogo bolje.

"Patio sam od depresije. Već dvije i po godine idem na terapije i trenutno se osjećam mnogo bolje nego što je to bilo ranije", rekao je Ronaldo za DAZN.

Ronaldo je kroz bogatu karijeru prošao kroz brojne teške povrede. To je itekako utjecalo na njega.

"Kada pogledam unazad shvatam da sam bez ikakve pripreme bio izložen veoma velikom mentalnom stresu. Danas, u doba interneta, fudbaleri su mnogo bolje pripremljeni i dobijaju pomoć koja im je neophodna. U moje vrijeme takve pomoći nije bilo i stres je ostavljao ožiljke do kraja života", rekao je Ronaldo.

Oglasi

Brazilska legenda je po okončanju velike karijere 2011. godine ostao u fudbalu. Odlučio se ulagati u ovaj sport.

Tako je 2018. godine postao većinski vlasnik španskog Valladolida, a u decembru 2021. godine izdvojio je 70 miliona dolara kako bi postao vlasnik tima u kojem je počeo karijeru - Cruzeira.

Za samo godinu dana u ovom klubu napravio je sjajan posao. Cruzeiro se vratio u društvo najboljih, a Ronaldo je ponovo ponovo postao idol navijača.

Podsjetimo, čuveni napadač je u bogatoj karijeri pored Cruzeira igrao za PSV, Barcelonu, Inter, Real Madrid, Milan i Corinthians.

Mnogi ga smatraju najboljom 'devetkom' koja se ikada pojavila. Njegovi potezi i danas ostavljaju bez daha i radio je stvari koje se nikad neće zaboraviti.

Top Komentari

adoguns88
Jedan je Ronaldo a svi ostali su blijeda kopija ?❤
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi