Ronaldo nema dilemu ko je najbolji na svijetu

Da li se slažete?

Ronaldo nema dilemu ko je najbolji na svijetu

Cristiano Ronaldo je izjavio da sebe smatra najboljim fudbalerom na svijetu. 

Portugalski reprezentativac je nakon osvajanja Lige šampiona i Evropskog prvenstva još jednom iznio visoko, po mnogima i narcisoidno, mišljenje koje ima o sebi uz napomenu da je uvijek motivisan. 

"U mojoj glavi, ja sam najbolji na svijetu. I svakog dana radim sa ambicijom da budem najjači. Na ostalima je da mi sude. Uvijek pokušavam da napredujem. Veoma sam motivisan i čvrsto vjerujem da je to ključ mog uspjeha na terenu", izjavio je Ronaldo koji osjeća da je blizu stare forme.

"Pretrpio sam ozbiljnu povredu u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj. Propustio sam dva i po mjeseca, ali sada se osjećam dobro", istakao je fudbaler Reala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi