Ronaldo: Nema potrebe da dižemo uzbunu
Foto: EPA

Nakon remija Portugala i Meksika

Ronaldo: Nema potrebe da dižemo uzbunu

Kapiten portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo smatra da nema razloga za paniku nakon remija sa Meksikom na otvaranju Kupa Konfederacija.

Utakmica između Portugala i Meksika je završena rezultatom 2:2, a remi je Meksikancima donio Hector Moreno pogotkom u sudijskoj nadoknadi.

Neriješen rezultat u ovoj utakmici je omogućio domaćinima, Rusiji, da se nakon pobjede nad Novim Zelandom nađu na prvoj poziciji grupe A, ali Ronaldo smatra da Portugal može vrlo brzo stvari "vratiti na svoje mjesto".

"Ovo nije bio rezultat koji smo priželjkivali, malo je falilo da dođemo do pobjede, a onda smo primili gol u zadnjim minutama, ali to je fudbal", izjavio je Ronaldo, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"I dalje vjerujemo u plasman u narednu fazu, imamo velike šanse jer su ostale da se odigraju još dvije utakmice."

"Ne moramo dizati uzbunu", dodao je sjajni portugalski fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi