Ronaldo odbija doći u ponedjeljak na dodjelu Zlatne lopte?

Sve se već zna?

Ronaldo odbija doći u ponedjeljak na dodjelu Zlatne lopte?

E. Škorić

Sve su prilike da će Lionel Messi dobiti Zlatnu loptu, a Cristiano Ronaldo ne planira da se pojavi na svečanoj ceremoniji koja je zakazana za ponedjeljak (2. decembar).

Mundo Deportivo otkriva kako će Messi osvojiti šestu nagradu Ballon d'Or, te je samo ostalo da mu u ponedjeljak i zvanično uruče priznanje, mada je Argentincu jučer već saopšteno da je on taj koji će biti proglašen najboljim u 2019. godini.

Katalonski mediji uveliko su Messija okitili ovom nagradom, mada se naravno treba sačekati ponedjeljak i konačna odluka.

Novinar Mundo Deportiva Francesc Aguilar je također objavio da je "potvrđeno" da je Messi dobitnik Zlatne lopte, a da je organizator u problemu jer Cristiano Ronaldo odbija da prisustvuje svečanoj ceremoniji.

Portugalac već zna da neće biti dobitnik nagrade, no još više ga navodno ljuti jer je saznao da će u poretku biti treći, pošto će drugo mjesto osvojiti Virgil van Dijk, koji je imao sjajnu sezonu s Liverpoolom.

Top Komentari

E.Car
E to je već šupacki. Mada ne volim ni Mesija nije ovo trebao uraditi.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi