Ronaldo odgovorio na pitanje koje mnoge zanima: Igra li još za reprezentaciju?

Nije baš bio sasvim jasan

Ronaldo odgovorio na pitanje koje mnoge zanima: Igra li još za reprezentaciju?

Portugalski as Cristiano Ronaldo ispao je skupa sa svojom reprezentacijom sinoć sa Mundijala u Rusiji nakon što je Urugvaj bio bolji od Portugala 2:1. 

Mnogi smatraju da je sinoćnji nastup protiv Urugvaja bio i posljednji za Ronalda na Svjetskom prvenstvu, a nakon meča novinari su ga baš to upitali. Ipak, on u odgovoru nije baš bio potpuno jasan.

"Sada nije trenutak da se priča o tome. Siguran sam da će Portugal u budućnosti biti među najboljim selekcijama. Imamo grupu mladih igrača željnih uspjeha, uvjeren sam da ćemo osvajati trofeje i naciju učiniti posebnom", rekao je Ronaldo.

On je također govorio i o samoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Urugvaj nije bio bolji, ali je postigao više golova i to se na kraju računa. Ja im čestitam na prolasku dalje. Mi smo željeli trijumf, ali nismo uspjeli, moramo podići glave", rekla je zvijezda Real Madrida.

Podsjetimo, zvanično najbolji fudbaler svijeta je u ranijim izjavam govorio da želi igrati fudbal do 40. godine, tako da se nikada ne zna - možda ga budemo gledali u Kataru 2022. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti