10

Komentari (10)

Medo-Brundo
Jao naslova kao da je Tito iz groba ustao.
NoSikiriky
A hebo majku lik slavi golove ko dijete od 7 godina...Hhahaha još zaboravlja da daje golove u pustinji gdje do prije 15 godina nisu znali šta je lopta...
znalac001
NoSikiriky
E čuj ovog hahahahahaha, evo ga još jedan znalac, koliko vas ima jbt, da nećete možda revoluciju napraviti, još Bošnje hahhahaahahah, jbo mater.Komentar "glup si" bez obrazložnje mi jasno govori da se dijete. u najveću ruku po imenu 22 godine imaš momak moj balavi...
K79
poslije koliko godina i pokusaja dade go iz slobodnjaka:D i ovo prodje slučajno kroz zivi zid al dobar go nema sta!
NoSikiriky
Ne mijenja moje mišljenje uopšte...Lako je sada biti darežljiv, došo da pare uzme i razguli haman u Sporting da završi karijeru, al što nije bio toliko darežljiv prije 6-7-8-9...godina, hee..
HarisADP
Ma podudlajte ga lesijevci, pascad jedna
gh0ast
Ljubitelji čifutčića
NoSikiriky
Lessi ako ništa prijatelju i dan danas zabija golove iz slobodnjaka i uvijek je zabijao, a ne ko ovaj, nema 6 godina pa onda po Arabiji zabija golove, da podudlam na egoističnog manijaka i plači****u...Hoću, samo da nađem cucu D::
NoSikiriky
Ljubitelji samohvalisavca koji više zuji a manje meda jede....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti