Ronaldo pokazao kako se opušta pred okršaj s PSG-om

Igrica u kojoj uživa

Ronaldo pokazao kako se opušta pred okršaj s PSG-om

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju na domaćem terenu protiv PSG-a prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Kraljevski klub u posljednje vrijeme ne igra baš u najboljoj formi, ali jasno je da dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope ne treba tek tako otpisati. PSG je uložio ogroman novac kako bi konačno pokorio Evropu i sigurno je da nas očekuje žesok okršaj Kraljeva i Parižana.

Kao i uvijek u Real Madridu svoje nade najviše polažu u Cristiana Ronalda i nadaju se da će večeras Portugalac konačno zablistati, jer nije baš oduševio svojim igrama u dosadašnjem dijelu sezone.

Čini se da je Ronaldo spreman za još jedan veliki izazov, a pred večerašnji meč objavio je zanimljivi video na Twitteru. Portugalac je našao zanimljivu igru u kojoj se vjerovatno opušta za nova iskušenja na zelenom terenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi