Ronaldo pokazao magiju na treningu Juventusa, pogled Alexa Sandra je rekao sve

Portugalac raspoložen pred revanš

Ronaldo pokazao magiju na treningu Juventusa, pogled Alexa Sandra je rekao sve

Još samo nekoliko sati ostalo je do početka revanš susreta četvrtfinala Lige prvaka između Juventusa i Ajaxa. 

Do tada možemo da uživamo u potezima prve zvijezde tima iz Torina Cristiana Ronalda na posljednjem treningu pred ovaj susret.

Alex Sandro je mogao samo gledati i učiti...

Inače, dodajmo i to da je u prvom meču na Amsterdam Areni bilo 1:1, a upravo je Ronaldo postigao jedini gol za Staru damu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, u Juventusu su vrlo oprezni jer je Ajax u osmini finala pokazao da igra dosta bolje u gostima obzirom da je razbio Real Madrid na Santiago Bernabeu stadionu sa 4:1.

Večerašnji susret počinje od 21.00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi