3

Komentari (3)

Savage
Sad ce sudija dobit klijenata posto radi za osiguranje haha. Jos Ronaldo oborio rekord. Igrac tekme Sudija. pozz i ostajte zdravo. Btw jel ono bio prekrsaj za penal? Posto na espn analiziraju da nije i da je trebao biti prekrsaj za Madjare i crveni moguce kad je ovaj izasao sam i povucen za ruku. Takodjer jel bio ofsajd kod 3ceg gola? Nisam gledao tekmu, zakasnio i stigao samo na "post match" . Sretno navijacima Portugala i valjda ce ova tekma biti bolja Francuska i Njemacka.
Goran3
Ronaldo samo rec Mashaallah
Eno30
Kaoliko fudbal ima ljepsu ćar kad su tu navijaci. Svaka čast Mađarima na borbenosti ali ipak je Portugal puno jaca reprezentacija i kaznite kad se samo malo dekoncetrises. Uz Francuze su najveci kandidat za osvajanje eura
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.