Ronaldo poručio Benzemi: Sramota!

Nakon gola Schalkea

Ronaldo poručio Benzemi: Sramota!

Nakon loše igre i poraza Real Madrida u revanš susretu osmine finala Lige šampiona protiv Schalkea, na Santiago Bernabeuu oglašen je alarm za uzbunu.

Teško se sjetiti kada su posljednji put navijači Reala tako izviždali svoje ljubimce. Stoga ne čudi što je Cristiano Ronaldo opet iznenađen i uvrijeđen. Najveća zvijezda Reala proglasila je "silenzio stampa" do kraja sezone.

Da je Ronaldo ipak svjestan katastrofalne igre Reala, govori i video koji se pojavio na YouTubeu. Razgovor Ronalda i Benzeme nakon četvrtog gola Schalkea snimila je kamera.

"Sramota", kratko je Ronaldo rekao Francuzu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.