5

Komentari (5)

user1619557757
A ko je ovaj, neki prosjek bio??
Dzematlija
Realno, Cassano je jako isfrustriran lik i pljuje po svakome, nije puno napravio, a mogao je da mu nije bilo vaznije da šmrče i da pije. Isprdio je svoje davno.
DamirS
Moguće da je Cassano samo isfrustriran ali Ronaldo se ovom porukom samo spustio na njegov nivo. Čuj to, on piše kako on ima para i kako ga treba poštovati bla, bla... Pa koji to vrhunski igrač (osim Ronalda) piše SMS i objašnjava nekome ko je on i šta je? Stvarno moraš biti bolestan i malo više isfrustriran od ovog brbljivca Cassana da bi ti palo na pamet takvo nešto.
Eno30
Bolje citaj tekst. Ronaldo to nije napisao vec mu je Cassano to napisao u poruci odnosno odgovoru. Stoce Ronaldo to pisati kad i tice na grani znaju da je zesci Bogatas
Babuka1
Mti kralju govoris nekome da bolje tekst treba procitati, a u biti ga ti trebas malo bolje procitati, jer si ti taj koji nije skonto.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti