Ronaldo se javio Cassanu i zatražio više poštovanja: Odgovor zločestog dečka ga je spustio na zemlju
Foto - EPA

Cassano bez milosti prema CR-u

Ronaldo se javio Cassanu i zatražio više poštovanja: Odgovor zločestog dečka ga je spustio na zemlju

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda italijanskog fudbala Antonio Cassano (39) tvrdi kako mu se javio Cristiano Ronaldo i da je zatražio više poštovanja.

Cassano je poznat kao čovjek koji bez dlake na jeziku govori o dešavanjima na fudbalskom terenu, a Cristianu se očigledno nije dopalo šta je govorio o njemu.

Ronaldo je odlučio reagovati. Uzeo je od Gianluigija Buffona broj bivšeg fudbalera i zatražio je više poštovanja.

"Vidio sam poruku sa španskog broja. Bio je to poprilično dug tekst, a Buffon mi je rekao da je moj broj dao Ronaldu", počeo je priču Cassano za Bobo TV i nastavio je:

"Napisao je da mu pokažem više poštovanja, da poštujem golove, njegove trofeje i sve što predstavlja u svijetu fudbala. Ne plašim se nikoga i odgovorio sam mu da sam rekao istinu i da postoji samo jedan Ronaldo - Brazilac i da je Messi bolji od Cristiana".

"Nastavio je pisati kako ima hrpu novca i da je postigao hrpu golova i da sam ja zabio samo 150. Odgovorio sam: 'Dragi Cristiano, imaš sve u životu i trebao bi se malo opustiti, a ne gledati šta ljudi govore o tebi. Neka ti Messi bude primjer. Njega takve stvari ne zanimaju'", istakao je Cassano.

Oglasi

Jasno Cassano govori da ne podnosi Cristiana.

"Samo sam mu rekao istinu. Buffonu sam se javio i rekao mu to, isto i Chielliniju. Nisam ga uvrijedio kao čovjeka ili fudbalera. Ne volim ga i ima 50 fudbalera koji su mi draži od njega".

Ronaldu je pored činjenice da je Cassano rekao da postoji samo brazilski Ronaldo i da je Messi bolji od njega, zasmetala i izjava Cassana iz marta ove godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Cristiano misli samo na svoje golove i rekorde. Uvijek je bio malo sebičan i ne zanimaju ga drugi. Ne živi za fudbal već za golove. Smatram da je jako loš u prethodne tri godine", rekao je tada Cassano.

Portugalska zvijezda se očigledno uvrijedila na ove riječi. Odlučio je reagovati, ali protiv Cassana nije mogao pobijediti riječima.

Top Komentari

Dzematlija
Realno, Cassano je jako isfrustriran lik i pljuje po svakome, nije puno napravio, a mogao je da mu nije bilo vaznije da šmrče i da pije. Isprdio je svoje davno.
9 0
user1619557757
A ko je ovaj, neki prosjek bio??
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi