11

Komentari (11)

Belajsuz1989
Messi je prodorniji ali Ronaldo ima bolji udarac glavom i slabijom nogom nego Messi.
MirzaBarucic
Ronaldo je odigrao 1000 utakmica, postigao 725 golova (121 penal, pogodio 98), asistirao 220 puta. Ratio mu je 0.73. Osvajac FIFA Zlatne Lopte: 5x, osvajac UEFE 3x. Messi je odigrao 855 utakmica, postigao 696 golova (87 penala, pogodio 61), asistirao 289 puta. Ratio mu je 0.81. Osvajac FIFA Zlatne Lopte: 6x, osvajac UEFE 4x. Statisticki gledano, Messi je uspjesniji.
Samo_Realan
i bolji igrač, timski, zna korner izvest, zna asistirat, zna biti vezni, sve sto Ronaldo ne zna Messi zna
BaboBih
I kakave sad veze ima Messi sa Ronaldom i njegovih 1000 utakmica?? Ok tebi je bolji i super. Pise odigro 1000 utakmica i sad ti pises Messi bolji, a jeste dosadni sa time. Ne kontam?, brines se da Messi nece biti bolji ako to ne ponavljas gdje god stignes ili sta.. ako je vec bolji onda no sikiriki
Goran3
Messi uspješniji Ronaldo više liga sampiona dokazao se i osvajao u 3 razlicite lige europski prvenstvo sa portugalom i liga nacija jedna ukradena zlatna lopta i messi uspješniji haha
MirzaBarucic
@Goran3 Sve sto si nabrojao je kolektivni uspjeh, nikako licni. Licne statistike su u korist Mesija. Mislim, bezveze pjenis :)
Goran3
Ok nek messi uzima individualne nagrade i zabija eibaru i levanteu kakva mu korist lična statistika ako ne pomaže ekipi ronaldo je veći sampion i veći igrač ;)
MirzaBarucic
@Goran3 : Medjusobni skor Barcelona - Real Madrid (i obrnuto) prije dolaska Mesija je bio u korist Reala, slazes se? Dolaskom Mesija, danas, kakav je skor? Kad pogledas koji je tim osvojio vise sampionata, pehara, titula, Barcelona sa Mesijem ili Real Madrid sa Ronaldom, rezultat je koji? :) Vecina (bivsih) svjetskih zvijezda smatra Mesija boljim. Cak i pojedini igraci Real Madrida imaju slicno misljenje. Eki, veci igrac :))) Ljuti se kad mu saigrac zabije.
Goran3
Messi je osvojio samo vise titula u španiji dok ronaldo 4 lige šampiona samo sa realom, a svakog profesionalnog nogometaša pitaj i svaki će reć da je liga sampiona nešto posebno najvažnije .. ronaldo je kralj lige šampiona koliko je samo golova dao protiv velikih klubova bajerna atketika juventusa citiyja dok messi to ne radi mesi većinu svojih golova postigao na camp nou.. lp
MirzaBarucic
@Goran3 Svaki ce ti strucnjak reci da je teze osvojiti La Ligu nego Ligu Prvaka, ali eto, nejse :) Ne osporavam da je Ronaldo postigao vise golova u LP od Mesija, ali govoriti da Messi postize golove iskljucivo slabijim timovima je glupost. Stavise, Messi je pobijedio Ronalda u finalu LP dok je Ronaldo igrao za Manchester United. Uz sve to, Messi je igrao samo za Barcelonu, pa je i logicno da je osvojio samo La Ligu. Po tvojoj logici, Zlatan Ibrahimovic je bolji od Ronalda, jer je osvajao titule sa Malmeom, Ajaksom, Juventusom, Interom, Milanom, Barcelonom, PSG-om i Manchesterom. Slazes se?
Goran3
Messi je majstor to niko ne moze osporiti kao sto je i Ronaldo Ibrahimovic ni bilo koji drugi igrač ne može sa njima u istu recenicu samo po meni je Ronaldo veći šampion i veća inspiracija drugima Messi je veći talenat Ronaldo je veći šampion.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.