4

Komentari (4)

Goran3
Ja realno ne bih vrijedjao one koje vole Messija volim Ronalda ali I Messi za sve sto je uradio respect iako preferiram Ronalda
user1602245913
Lesi mu nije ni do koljena.
user1604870992
Razlika izmedju Mesija i Penalda je sto je Mesi bolji golgeter, kreator igre, asistent i dribler od Penalda i sto je na individualnu klasu dao mnogo vise golova od Penalda. Penaldo mnogo vise ovisi o timu nego Mesi i zato ce mi Mesi uvek biti ispred Penalda.
Master_ya
Ja mislim supritno da Messi bas vise ovisi o timu nego Ronaldo. Ovaj je razvaljivao u Manchesteru, Realu, evo trpa i u Juventusu iako je u godinama, za repku se nadavao golova mada nisu uvijek imali tako dobar tim. A Messi je poceo padati kd su otisli Xavi i Iniesta, a pored toga ni za Argentinu ne briljira. Moze biti da i saigraci ocekuju uvijek da sve on sam rijesi. Mislim da smo jako sretni mi koji volimo fudbal sto smo imali priliku gledati ova dva majstora u zadnjih desetak godina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.