Od Mađara do Mađara: Ronaldo 16. sezonu u nizu postigao barem gol u Ligi prvaka

Nezaustavljiv je

Od Mađara do Mađara: Ronaldo 16. sezonu u nizu postigao barem gol u Ligi prvaka

E. Škorić

Cristiano Ronaldo večeras je postigao novi pogodak u dresu Juventusa.

Juventus igra trenutno 1:1 sa Ferencvarošem, a Portugalac je uspio zatresti mrežu Mađara i izjednačiti na 1:1.

Taj gol Ronalda prvi je u novoj sezoni Lige prvaka i to znači da je Portugalac u proteklih 16 uzastopnih sezona postigao barem jedan gol u Ligi prvaka.

Njegova serija počela je 2005. godine u dresu Manchester Uniteda i, zanimljivo, protiv Mađara. Tada je postigao gol protiv Debrečena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1602245913
Lesi mu nije ni do koljena.
5 4
Goran3
Ja realno ne bih vrijedjao one koje vole Messija volim Ronalda ali I Messi za sve sto je uradio respect iako preferiram Ronalda
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi