Ronaldo s pet saigrača odradio prvi trening u Juventusu

Zvanično počeo pripreme

Ronaldo s pet saigrača odradio prvi trening u Juventusu

Nakon što je 16. jula sletio da bi kompletirao transfer iz Reala u Juventus i potpisao ugovor s italijanskim prvakom, Cristiano Ronaldo danas je odradio prvi trening u novom klubu.

Kao što obično radi posljednji je istrčao na travnjak Juventusovog kampa u Vinovu. Ronaldo je stigao sa poklonima za svoje nove timske kolege, noseći plastičnu vreću u kojoj je bilo vjerovatno puno magneta za frižidere, olovaka, privjesaka za ključeve i drugih suvenira sa njegovog ljetnjeg odmora u Grčkoj.

Ronaldo je trening odradio sa samo nekolicinom novih kolega, zajedno su trenirali Daglas Costa, Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Juan Cuardaro, i Rodrigo Bentancur koji su dobili malo više dana odmora zbog učešća na Mundijalu.

Gonzalo Higuain imao priliku pozdravi se sa bivši saigračem iz Reala prije nego što napusti Juve s obzirom da sve ukazuje da će karijeru nastaviti u Milanu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dan ranije Ronaldo je zajedno sa igračima odradio trening u medicinskoj sobi kako bi svi oni još jednom bili podvrgnuti medicinskom testiranju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi