Ronaldo: Samo jednog igrača Reala bih volio vidjeti u dresu Juventusa

Bale, Asensio i James im na trebaju, ali on...

Ronaldo: Samo jednog igrača Reala bih volio vidjeti u dresu Juventusa

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo ljetos je iz Real Madrida stigao u Juventus, a veoma brzo se uklopio u svoj novi tim.

Ronaldo je za kratko vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača Stare dame i pokazao je da je dolazak u Juve za njega bio jako dobar potez. Portugalac je u intervjuu za italijanske medije pričao o Real Madridu, a navijače ovog kluba naljutila je izjava da je Juve najbolji tim u kojem je on igrao.

Portugalac nije imao baš dobar rastanak s igračima Real Madrida jer je mnogima bilo krivo što je na takav način napustio Kraljeve. Zbog toga Ronaldo ima dobar odnos samo s jednim igračem Reala kojeg bi rado vidio jednog dana u dresu Juventusa.

"Vidio sam da pišete kako Juve želi Balea, Asensija ili Jamesa. Mislim da nam oni ne trebaju, ali o toj temi razgovarajte s predsjednikom. Sigurno da su dobrim igračima uvijek vrata otvorene, a iskreno što se mene tiče volio bih Marcela vidjeti u Juventusu", rekao je Ronaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Sa Marselom bi sigurno bili prvaci Evrope.
25 12
Ibro
Marcelo i jeste trenutno najbolji ali zasto nece Modrica?
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi