Ronaldo se mora paziti, inače će propustiti El Clasico

Portugalac ima četiri žuta kartona

Ronaldo se mora paziti, inače će propustiti El Clasico

Portugalski fudbaler i prva zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo mora se paziti pred posljednji ovogodišnji El Clasico u La Ligi.

Real Madrid i Barcelona će za dva kola igrati na Santiago Bernabeu stadionu najveći španski derbi koji bi mogao odlučiti titulu za ovu sezonu, a Katalonci bi mogli biti oslabljeni neigranjem Brazilca Neymara. 

Neymar je dobio crveni karton sinoć u porazu od Malage (2:0) i mogao bi dobiti dužu suspenziju zbog koje neće igrati ni u El Clasicu, ali slična sudbina mogla bi zadesiti i Cristiana Ronalda.

Naime, Portugalac ima četiri žuta kartona i ukoliko u narednom kolu protiv Sporting dobije i peti, bit će suspendovan za duel protiv Barce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Real trenutno ima tri boda više i meč manje od Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti