Zidane: Mislim da će Ronaldo imati sjajan finiš sezone

Trener Reala optimističan

Zidane: Mislim da će Ronaldo imati sjajan finiš sezone

Ekipa Real Madrida bori se za dva trofeja na kraju tekuće sezone.

Madriđani su trenutno lideri u La Ligi sa dva boda više i utakmicom manje od Barcelone koja je na drugom mjestu, dok će u četvrtfinalu Lige šampiona snage odmjeriti sa ekipom Bayerna iz Minhena.

Trener Madriđana Zinedine Zidane poručio je na konferenciji za novinare pred sutrašnji meč protiv Leganesa da se nada da će Portugalac Cristiano Ronaldo, koji je prva zvijezda tima, imati sjajan finiš sezone.

"Mislim da će on završiti sezonu kao nikada ranije. Ipak, nikada ne znate, ali on je završio sjajno proteklih nekoliko sezona. Sjajno je fizički spreman i nadam se da će veoma dobro završiti sezonu", rekao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Ronaldo igra jednu od lošijih sezona otkad je stigao u Real Madrid t je u La Ligi postigao svega 19 golova do sada, a učinku je dodao i samo dva pogotka u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi