Ronaldo se nakon crvenog kartona pojavio na treningu i iznenadio fotografe

Nije skidao osmijeh s lica

Ronaldo se nakon crvenog kartona pojavio na treningu i iznenadio fotografe

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa u srijedu su u gostima savladali Valenciju sa 2:0 u prvom meču grupne faze Lige prvaka.

Utakmicu na Mestalli obilježio je Cristiano Ronaldo koji je u 29. minuti dobio direktan crveni karton nakon duela s Murillom, a odluka sudije Felixa Brycha je bila malo preoštra. Ronaldo nije mogao da vjeruje da mora ranije pod tuš, a koliko mu je to teško palo najbolje su pokazale suze na njegovom licu.

Juventus sada čeka odluku UEFA-e oko eventualne suspenzije za Ronalda, ali prema svemu sudeći to će biti na samo jednu utakmicu. Iako je Portugalac bio shrvan nakon utakmice u Valenciji čini se da je to sada sve iza njega.

Ronaldo se jučer pojavio na treningu Stare dame, te nije skidao osmijeh s lica. Čak je u nekoliko navrata vrlo rado pozirao fotografima što nije baš čest slučaj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi